Disponibilitate

 • Camera Dubla cu Mic Dejun

  Max:
  De la / pers. 48
  Rezerva
 • Camera Twin cu Mic Dejun

  Max:
  De la / pers. 48
  Rezerva

General

Alpinpark  Hotel situat in muntii Tirolezi!

Alpinpark  Hotel este situat într-o zonă liniștită, aproape de centrul orașului Innsbruck. Per total, hotelul dispune de 83 de camere si un restaurant cu spatii separabile.

Oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria tiroleză consistente, în restaurantul tradițional al hotelului.

Zona de spa cu saună și sală de relaxare este locul ideal pentru relaxare după o zi petrecută în Innsbruck sau în munții tirolezi.

Centrul orașului Innsbruck se află la numai 10 minute de mers cu mașina, tramvaiul sau autobuzul de Hotelul Alpinpark. Înconjurată de munți frumoși, această metropolă alpină oferă multe atracții și o gamă largă de activități culturale.

Copii si paturi extra

Pentru patul extra se poate percepe o taxa.

Ora check-in

14:00

Ora check-out

07:00 - 12:00

Carti de credit

Sunt acceptate.

Animale de companie

Sunt acceptate.

Anularea platii in avans

Conform conditiilor din contractul pe care il veti primi.

Facilitati

 • Baie de aburi
 • Baie Privata
 • Bar
 • Fier de calcat
 • Gradina
 • Incalzire
 • Internet
 • Jacuzzi
 • Lift
 • Masa de calcat
 • Parcare
 • Receptie 24 h
 • Restaurant
 • Room service
 • Sala conferinte
 • Sauna
 • Seif
 • Servicii haine
 • Terasa
 • TV

Parcare

Dispune de parcare.

Internet

Dispune de internet.

Ne pare rau dar nu sunt feedback-uri pentru acest Hotel.

Austria

Austria

Descriere generala – Austria

Austria este o țară predominant montană, datorită poziționării sale în Alpi. Alpii Orientali Centrali, Alpii Calcaroși de Nord și Alpii Calcaroși de Sud se află parțial în aceasta tara. Din aria totală a Austriei (83.879 km²), doar un sfert se află în zone de șes, și doar 32% din țară se află sub altitudinea de 500 m. Alpii din vestul Austriei fac loc dealurilor și câmpiilor în estul țării.

Dealurile subalpine și subcarpatice formează 12%, iar zonele colinare din est și din jurul câmpiei Panonice reprezintă 12% din suprafața totală. A doua zonă muntoasă (mult mai mică decât cea alpină) se află la nord. Denumită „platoul de granit austriac”, se află în centrul podișului Boemiei și reprezintă 10% din Austria. Porțiunea austriacă a depresiunii Vienei reprezintă 4%.
Din punct de vedere fitogeografic, Austria aparține provinciei central-europene din regiunea Circumboreală a regatului Boreal. Conform WWF, teritoriul Austriei se poate împărți în patru ecoregiuni: pădurile de amestec central-europene, pădurile de amestec panonice, pădurile de amestec și de conifere din Alpi și pădurile de foioase vest-europene.

Informatii viata de noapte

Vara este minunat sa te asezi la gradina in localurile aflate pe malul canalului Dunarii si sa savurezi un cockteil pe un fundal muzical. Puteti merge la restaurantul care se roteste din Donauturn de unde veti putea admira panorama orasului, sau sa incercati unul din restaurantele pitoresti din Grinzing.

Informatii cultura si istorie

Viena, un oras plin de farmec, in care va vor suna in minte acordurile nemuritoare ale lui Strauss si Mozart, pe langa care curge linistit fluviul Dunarea, cu castele, teatre, galerii, muzee si gradini va asteapta sa-l descoperiti. Daca va intrebati ce atii putea vizita aici va oferim urmatoarele sugestii: Castelul Schonbrunn, parte din Patrimoniu Mondial UNESCO, resedinta uneia din cele mai cunoscute regine din lume: Sissi. Veti avea nevoie de cel putin jumatate de zi ca sa-l vizitati. Nu numai castelul merita vizitat ci si parcul de 120 de hectare care il inconjoara. Un loc bun de vazut o priveliste panoramica asupra castelului si parcului este Gloriette, urcata pe varful unei coline. Urmatoarele obiective de vizitat ar fi: Palatul Imperial Hofburg, care include mai multe muzee; Castelul Belvedere, care ascunde colectii impresionante de arta (aici puteti admira cea mai mare colectie Gustav Klimt, printre care si celebrul tablou „Sarutul”); in Cartierul Muzeelor puteti vizita Muzee de Arta Moderna, cum ar fi : Leopold Museum, Mumok si Kunsthalle; Catedrala Sf. Stefan (Stefansdom), unde se fac tururi prin dom si catacombele de la subsolul acestuia; Prater, renumita roata din parcul de distractii din Viena de unde puteti vedea panorama orasului; iubitorii de cai nu trebuie sa rateze spectacolele date intr-uncadru foarte elegant de Scoala Spaniola de Calarie (Spanische Hofreitschule); Muzeul de Istorie (Kunsthistorisches Museum), fata in fata cu Muzeul de Stiinte Naturale (Naturhistorisches Museum); Burgtheater; Biserica Sf. Charles (Karlskirche); Muzeul Hunderwasserhaus; VotivKirche; Primaria orasului (Rathaus);Opera de Stat (Staatsoper); Casa Fluturilor (Schmetterlinghaus); Statuia lui Mozart (Mozart Denkmal); statuia lui Johann Strauss. Daca alegeti sa faceti o excursie de-a lungul Dunarii aveti de vizitat adevarate bijuterii arhitecturale cum sunt: Klosterneuburg („Orasul nou al manastirii”, fondata de calugarii augustin, aflata intr-o zona cu o lunga traditie viticola), Durnstein (sat-muzeu din regiunea Wachau), Abatia Melk (ascunde una din cele mai somptuase biblioteci din Austria cu nu mai putin de 85.000 de volume si 1.200 de manuscrise din secolele IX - XV), Abatia Gottweig, Steyr (in acest orasel a scris Franz Schubert cunoscutul cvintet „Pastravul”), Abatia Markt St. Fluorian, Krems (un orasel fermecator care se bucura de titlul de capitala a vinurilor), Abatia Kremsmunster, adevarate bastioane ridicate de Habsburgi pentru a apara valea fluviului.

Citeste mai multe