Termeni si conditii

Termeni si condiții de utilizare a website-ului www.travelio365.com

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a paginii de website www.travelio365.com. Aceasta pagina se afla in proprietatea S.C. TRAVEL DAYS S.R.L., inregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J40/1789/16.02.2015, deținătoarea licenței de turism nr. 7332.
Utilizarea acestei pagini de către un terț prin logare, accesare sau în orice alt mod constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor prezentului document cu toate consecințele juridice care decurg de aici.
Agentia de turism S.C Travel Days S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele erori care pot aparea.

Accesul
Accesarea serviciilor se face utilizând pagina de website www.travelio365.com
S.C. Travel Days SRL oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm să notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând fara notificarea prealabila a turistilor.

Este necesar să verificați cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinație, că informațiile apărute pe website sunt de actualitate. SC Travel Days SRL nu asigură nici o garanție cu privire la aranjamentele documentelor de călătorie (pașapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informația de pe Site este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.
S.C. Travel Days S.R.L. nu garantează că informația de pe Site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.

Proprietatea 

Prin proprietate intelectuala sunt definite, drepturile de autor si drepturile conexe astfel cum sunt reglementate de dispozițiile legii nr.8/1996 cu completările și modificările ulterioare.
Conținutul paginii www.travelio365.com este protejat prin legea nr.8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe cu modificările și completările ulterioare.
Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor și informațiilor pentru a fi utilizate în scopul obținerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul.
Prin utilizare în scopuri economice se înțelege orice utilizare care depășește cadrul personal sau cercul unei familii.

Se interzice realizarea, fără acordul proprietarului, de interconectări între pagina de web www.travelio365.com și alte pagini de web. Dacă totuși asemenea interconectări se produc fără acordul proprietarului acesta este exonerat de orice consecință juridică care ar putea rezulta.
Pentru orice încălcare a drepturilor sale, proprietarul va incerca sa solutioneze pe cale amiabila situatia si are dreptul să acționeze atât pe cale civilă cât și penală potrivit legislației în vigoare.
S.C. TRAVEL DAYS S.R.L. are dreptul de a solicita sancțiuni împotriva oricărui terț a căror acțiuni sunt de natură să pună în pericol în orice mod pagina de website www.travelio365.com sau să-i afecteze securitatea și / sau credibilitatea.

 

Reguli de securitate

Sunt strict interzise urmatoarele actiuni intreprinse in pagina de website www.travelio365.com :

– Orice fel de transmiteri prin poșta electronică utilizând date preluate în mod direct sau indirect de pe pagina web fără acordul scris al PROPRIETARULUI.
– Orice fel de transferuri de date, fără autorizarea expresă a proprietarului paginii de web.
– Orice fel de modificări, alterări de date sau împiedicări de folosire parțială sau totală a datelor furnizate.
– Orice fel de acțiuni care au scopul de a modifica, altera, șterge sau sustrage date aflate pe pagina web în vederea producerii de consecințe juridice și / sau obținerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):
– Responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dumneavoastră (dvs.);
– Aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
– Garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
– Neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase;
– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site.

Condițiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa. S.C. Travel Days S.R.L. nu este responsabilă pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
Sunteți direct responsabili pentru respectarea condițiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de îmbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricăror alte reguli. Vă rugăm să notați că timpul minim de îmbarcare (înaintea plecării) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile internaționale, respectiv 90 min. pentru zborurile interne. Unele companii aeriene doresc să reconfirmați zborul cu cel puțin 72 h înainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervării dvs. de zbor.
S.C. Travel Days S.R.L. nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate și achiziționate de pe Site.

Anulări/Modificări
În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa în scris sau telefonic S.C. Travel Days S.R.L. despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.
S.C. Travel Days S.R.L. nu poate anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs. fermă. În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), S.C. Travel Days S.R.L. își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
În funcție de termenii și condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul S.C. Travel Days S.R.L.
S.C. Travel Days S.R.L. nu-și asumă nici o obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Newsletter
Achiziția de produse și servicii turistice de la S.C. Travel Days S.R.L. înseamnă acceptul de a primi newsletter-ele S.C. Travel Days S.R.L. sau alte materiale promoționale, care vă vor fi trimise către adresa dvs. de email / telefon și vor include noutăți și oferte speciale precum și alte informații.
Interzicerea accesului pe Site
S.C. Travel Days S.R.L. își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

Forța majoră
S.C. Travel Days S.R.L. nu este responsabilă în cazul producerii unor evenimente cauzate de forță majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita la acestea, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta S.C. Travel Days S.R.L. sau furnizorii săi.

Modificări asupra Site-ului
S.C. Travel Days S.R.L. poate modifica design-ul sau conținutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici ale Site-ului.
S.C. Travel Days S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă către Utilizatori. Versiunea actuală a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe Site din data în care modificările intră în vigoare. Continuare utilizării acestui Site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modiifcări.

Politica de securitate
S.C. Travel Days S.R.L. utilizează tehnologie securizată pentru a proteja informațiile dvs. personale și tranzacțiile financiare.
Politica de confidențialitate
S.C. Travel Days S.R.L. înțelege și respectă importanța datelor dvs. personale. În această secțiune va vom explica cum colectam si utilizam datele dvs. personale.

Aceste date va sunt solicitate în mai multe circumstanțe, astfel:
– când creați o rezervare sau cumpărați un serviciu de pe pagina noastră web sau prin intermediul echipei noastre de la Customer Service: prin e-mail, posta, fax sau telefon.
– cand va inregistrati ca si utilizator al paginii noastre, va inscrieti la serviciul de newsletter sau diferite concursuri si promotii
– cand acceptati sa participati la diferitele chestionare lansate de catre S.C. Travel Days S.R.L., ca operator al portalului www.travelio365.com

Cine colectează datele dumneavoastră personale?
Operatorul care colectează datele dumneavoastră personale este S.C. Travel Days S.R.L.
Cum folosim datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră sunt utilizate in următoarele scopuri:
– pentru a va asigura un serviciu la un standard înalt si pentru a va ajuta sa utilizați la maximum resursele paginii noastre web.
– pentru a definitiva rezervările si achizițiile pe care le-ați efectuat prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a răspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dvs.
– pentru a va furniza un serviciu personalizat si de a va asigura ca nu veți omite nici o oferta sau informație care v-ar putea interesa
– alte scopuri administrative si analize interne
– in cazul in care ne veți contacta pe e-mail, vom folosi informația furnizata pentru a va oferi serviciul cerut (ex. preferința dvs. pentru un meniu special).

Informațiile pe care ni le furnizați ne vor permite sa va trimitem ofertele noastre speciale, sa va oferim informații actualizate despre S.C. Travel Days S.R.L. ori partenerii noștri sau orice informații relevante.

Informatiile pe care trebuie sa ni le furnizati
– Data nașterii ne este necesara in a determina vârsta dumneavoastră. Majoritatea companiilor aeriene oferă importante reduceri de preț tinerilor sau seniorilor, însă precizarea vârstei exacte este obligatorie.
– Numărul de telefon si adresa de e-mail este obligatorie in definitivarea unei rezervări de bilet de avion sau de vacanta pentru ca trebuie sa avem datele de contact in cazul modificării zborurilor sau a rezervărilor de vacante.
– Datele de pe cartea de credit. In cazul rezervărilor cu plata online sau a rezervărilor ce necesita o garanție cu carte de credit trebuie sa colectam aceste date pentru a putea procesa plata sau a garanta rezervarea dvs.
– Datele din actele de identitate sau de stare civila. Legislația in vigoare ne obliga sa avem un control strict asupra identității persoanelor care fac plăți peste un anumit nivel sau care solicita asistenta in obținerea unei vize turistice.

Totodată, contractul turistic încheiat intre societatea noastră si dumneavoastră trebuie sa conțină aceste date. In cazul zborurilor către Statele Unite ale Americii sau a altor tari care solicita viza de intrare ne vom asigura ca dețineți acest drept cu scopul înlăturării unor situații neplăcute pentru dvs.
– Datele din permisul de conducere. În cazul închirierii unui autovehicul sau intermedierii rezervării la rent a car, suntem obligați sa avem datele din permisul dvs. de conducere pentru a putea face dovada ca aveți dreptul sa conduceți un autovehicul.

Către cine pot fi divulgate aceste informații?
Datele despre dvs. pot fi divulgate către partenerii noștri si vor fi folosite doar in scopul efectuării cererii dvs. de rezervare.
Nu vom divulga aceste date către alte terțe părți, exceptând cazul in care aceste părți sunt implicate in procesul de efectuare a unei rezervări sau achiziții pe pagina noastră web (incluzând aici si echipa noastră de customer service).

Datele dvs. pot fi divulgate in cazul in care anumite legi cer in mod obligatoriu acest lucru. De asemenea putem divulga datele dvs. către terțe părți sau consultanți care acționează in numele nostru sub rezerva obligației acestora din urma de a păstra datele dvs. confidențiale.
Toate companiile aeriene sunt obligate prin lege sa divulge informațiile despre rezervările pasagerilor (pe zborurile către Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii) agențiilor guvernamentale in cauza, încă dinaintea sosirii in tara respectiva. Aceste informații sunt folosite in scopul asigurării securității statelor respective.
Astfel, trebuie sa va informam ca informații cu privire la datele dvs. de identitate vor fi comunicate companiilor aeriene prin sistemul de.

Transferul informației
Pentru îndeplinirea scopurilor definite mai sus, putem transfera informațiile dvs. dincolo de granițele României, incluzând tari din afara Europei. Fiecare tara poate oferi diferite niveluri de protecție a informației dvs.
Cum puteți modifica datele dumneavoastră?

Conform Legii nr. 677/2001 aveți dreptul sa modificați sau sa stergeți in parte sau in totalitate datele înregistrate. Daca doriți sa aflați orice alte informații despre datele pe care le deținem va rugam sa ne trimiteți un e-mail la office@travelio365.com
Totodată, aveți dreptul de a cere justiției ștergerea datelor dvs. cu caracter personal transmise prin intermediul nostru către companiile aeriene sau companiile furnizoare de servicii.
Ce se întâmplă în situația in care nu doriți să dezvăluiți datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal menționate mai sus ne sunt necesare procesării rezervărilor dumneavoastra. Trebuie sa menționăm ca ne este imposibil sa procesam rezervări care nu conțin aceste date obligatorii.
In cazul in care nu doriți sa ne comunicați aceste date cu caracter personal aveți dreptul de a întrerupe in orice moment rezervarea dvs.

Dezabonare
Daca doriți sa nu mai primiți newsletter-e sau alte detalii despre diferite promoții si oferte speciale va rugam sa ne trimiteți un e-mail la office@travelio365.com